Thuis Over ons

Geschiedenis

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

Beijing Songic Laser Technology Limited

     Beperkte de Laser de Technologie van Peking Songic is een belangrijke fabrikant, wat zich in foto-elektrisch materiaal voor medische behandeling en schoonheidstoepassingen specialiseerde.

 

Wij hebben ons bijzonder reeksmateriaal met inbegrip van het heftoestel van de Radiofrequentiehuid, IPL voor haarverwijdering en van de huidverjonging het materiaal van de reeksschoonheid, het e-Lichte van de de reeksschoonheid (van IPL+RF) materiaal, q-van de de lasertatoegering van Schakelaarnd YAG de verwijderingsmateriaal, Lange het haarverwijdering van de Impulslaser en aderbehandeling, Verwaarloosbaar Co2-Lasermateriaal, 808nm het materiaal van de het haarverwijdering van de Diodelaser, 755nm Alexandrite laser enz. ontwikkeld. Zij hebben van goede reputatie van talrijke klanten door geavanceerde technologie, regelmatig vermogen en efficiënte actie aan behandeling genoten. Ook houden zij ons bedrijf in de wereldmarkt concurrerender en bevorderen technologie van schoonheid aan een snelle ontwikkeling.

 

 In Songic, kunt u genieten van meer dan schoonheid! Wij verblijven het principe dat: overleef op hoogte - de kwaliteit, wint de markt met krediet. Nemend „houdend geloof, verzekerend hoogte - kwaliteit, die redelijke prijs aanbieden, die de perfecte dienst verlenen“ als ons verrichtingsgeloof. Uw tevredenheid is ons prides, wij warm klanten en handelaren van huis welkom en in het buitenland heten een mening instructie komen onder ogen zien.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SONGIC

Aantal werknemers : 30~55

Jaarlijkse omzet : 5 Million-5.1 Million

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Beperkte de Laser de Technologie werd van Peking Songic gevestigd in 2002.

Vanaf 2002-2004, onderzochten wij en ontwikkelden e-Lichte Machine, het Vacuümmateriaal van het Lichaamsvermageringsdieet, en q-Swich de Laser van Nd Yag.

In 2005, verkregen wij ISO9001-Certificatie

In 2006, onderzochten wij en ontwikkelden de nieuwe technische van de de Impulslaser van Yag Lange het Haarverwijdering

In 2007, ontwikkelden wij 808nm het Materiaal van de het Haarverwijdering van de Diodelaser

In 2008, kregen wij Ce-Certificaat voor IPL, e-Licht, de Laser van Nd Yag, de Machine van het Lichaamsvermageringsdieet

In 2009, ontwikkelden wij nieuw Multifunctioneel Schoonheidsmateriaal

Wij zullen altijd de nieuwste technische machine van de laserschoonheid onderzoeken constant en ontwikkelen.

In Songic, kunt u genieten van meer dan schoonheid ......
 

bedrijfsdiensten

Leveringsipl de schoonheidsmateriaal van de haarverwijdering, de e-Lichte machine (van IPL+RF), van de de Lasertatoegering van Nd Yag de verwijderingsmachine, de Lange machine van de het haarverwijdering van de impulslaser, het materiaal van de Diodelaser, de Vacuümmachine van het lichaamsvermageringsdieet.

 

Zij worden gebruikt voor salon, kliniek, het ziekenhuis…
 

Bedrijfteam

Ons bedrijf heeft Ministeries van: R&D, Beleid, Productie, het Kopen, Kwaliteitscontrole, Binnenlandse Verkoop, Buitenlandse Handel, Financiën etc.